Alles voor de perfecte online meeting

Goed materiaal is het halve werk. Dat is zeker het geval bij online meetings, heldere en duidelijke communicatie zonder haperingen zoals slecht geluid en videosignaal. Hieronder vind je de juiste benodigdheden voor kraakheldere videoconferencing in zowel beeld als geluid.

Jabra Evolve 65 UC & Link 370

Met de Jabra Evolve 65e ben je verzekerd van professioneel UC-gecertificeerd geluid onderweg, thuis of op kantoor. Dankzij de lange levensduur van de batterij (13 uur) ben je gegarandeerd van een hele dag bellen en/of muziek luisteren in superieure kwaliteit.

Jabra Evolve 65

Jabra Evolve 75 Stereo MS & Link 370

Met de Jabra Evolve 75 filter je dankzij de actieve geluidsonderdrukking de meeste omgevingsgeluiden waardoor de productiviteit toeneemt.
De actieve geluidsonderdrukking zorgt dankzij geavanceerde microfoons voor de eliminatie van laag frequente geluiden zoals een zoemende airconditioning of kantoor rumoer.

Yealink A20 + CTP18 Touch panel – Teams

Dit alles-in-één videoconferencing systeem is alles wat je nodig hebt in je kleine tot middelgrote vergaderruimte. Dankzij de naadloze samenwerking met Microsoft Teams heb je geen externe computer of laptop nodig. Het systeem is uitgerust met een 20mp camera en 8 microfoons waardoor je gegarandeerd bent van perfect beeld en geluid.

Yealink VCS TV Mount

Integreer de Yealink A20 eenvoudig met de Yealink VCS TV mount. Dankzij deze TV beugel monteer je de videobar makkelijk boven of onder de televisie.

Jabra Speak 510

Deze handzame speakerphone met USB en Bluetooth garandeert een kristalhelder conferentie gesprek, overal en altijd. Dankzij de compatibiliteit met alle grote UC platformen ben je in enkele seconden klaar voor een nieuwe vergadering.

Geïnteresseerd in één van onze oplossingen?

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

* verplichte velden