Actie Zakelijk Glasvezel KPN maart 2020

Geen aansluitkosten Glasvezel Onnet KPN EEN MKB


Voor zakelijk glasvezel van KPN geldt momenteel een zeer aantrekkelijk aanbod. Tijdelijk ontvang je voor een groot aantal locaties 100% korting op de aansluitkosten op het KPN netwerk, voor een zakelijk glasvezel verbinding.

Zakelijke glasvezeldiensten van KPN bieden een capaciteit tot 1 Gbit/s. Zo geef je invulling aan jouw zakelijke behoeften en komt meer capaciteit beschikbaar voor jouw datadiensten. Het Zakelijk Internet aanbod is nu extra aantrekkelijk: geen aansluitkosten op het KPN netwerk, bij 3-jarige contracten.

Zakelijk glasvezel van KPN is zeer snel en uiterst betrouwbaar; 99,9% beschikbaarheid. De lijnen zijn te combineren telefoniediensten van KPN of bijvoorbeeld voor een eigen VPN netwerk.


Actievoorwaarden aanbod zakelijk glasvezel

Klanten die vanaf 2 maart kiezen voor een glasvezel aansluiting. Deze aanbieding is alleen geldig in bepaalde gebieden voor Onnet (NLS 1, 2 of 3) locaties.

Onnet houdt in dat er al een glasvezelaansluiting ligt en er gebruik gemaakt kan worden van de al aanwezige netwerkapparatuur. NLS (New Line Service) 1,2 of 3 heeft betrekking op de mogelijkheid om de verbinding af te kunnen leveren op aanwezige fysieke dragers.

Weten of jouw locatie voldoet aan de actievoorwaarden, neem dan contact met ons op.

Dit voorstel is van toepassing op verbindingen met een contractduur van 36 maanden. Neem voor de mogelijkheden en actievoorwaarden contact op via glasvezel@vtmgroep.nl.


Zakelijk glasvezel voor uw bedrijf

Is bovenstaande aanbod niet direct op u van toepassing, maar wilt u wel weten wat de mogelijkheden zijn van zakelijk glasvezel voor uw organisatie? Stuur een e-mail met uw gegevens, en wij nemen vrijblijvend contact op.


Zakelijk glasvezel voor uw bedrijf


Of kijk voor de voordelen en mogelijkheden van zakelijk glasvezel op:
Communiceer sneller dan het licht. Zakelijk bellen & internet via glasvezel

 

Volgende

Erwin den Braber Business Consultant ICT
Worstelen met meerdere, niet-geïntegreerde systemen