Actie Zakelijk Glasvezel KPN per 19 mei 2017

Voor klanten die al gebruik maken van zakelijk glasvezel van KPN geldt momenteel een zeer aantrekkelijk aanbod. Verhoog uw snelheid of maak meerdere poorten beschikbaar. Zo geeft u invulling aan uw zakelijke behoeften en komt meer capaciteit beschikbaar voor uw datadiensten.

Zakelijke glasvezeldiensten van KPN bieden een capaciteit tot 1 Gbit/s. Zakelijk Glas is leverbaar met internetsnelheden tot 100 Mbit/s. Het Zakelijk Internet aanbod is nu extra aantrekkelijk: 100MB voor € 239,- per maand bij 3-jarige contracten.

Behalve zeer snel is het netwerk ook uiterst betrouwbaar, met een beschikbaarheid van 99,9%. De lijnen zijn te combineren met een zakelijk internet aanbod of een VPN netwerk om efficiënt werken tussen vestigingen te faciliteren.

Nog geen zakelijk glasvezel?

Heeft u nog geen zakelijk glasvezel aansluiting? Dan zijn er ook voldoende mogelijkheden om gebruik te maken van hogere internetsnelheid tegen scherp tarief of verlaagde aansluitkosten.

Zakelijk glasvezel voor uw bedrijf

 

Actievoorwaarden aanbod zakelijk glasvezel

Het huidige actie-aanbod is geldig voor 3 jaar Zakelijk Glas van KPN. Het aanbod geldt voor glasvezel aansluitingen in A, B en C gebied. De actie loopt tot 1 juli 2017.

Neem voor de mogelijkheden en actietarieven contact op via glasvezel@vtmgroep.nl.

Zakelijk glasvezel voor uw bedrijf?

Is bovenstaande aanbod niet op u van toepassing, maar wilt u wel weten wat de mogelijkheden zijn van zakelijk glasvezel voor uw organisatie? Stuur een e-mail met uw gegevens, of laat een bericht achter via onderstaand formulier, en wij nemen vrijblijvend contact op.

Of kijk voor de voordelen en mogelijkheden van zakelijk glasvezel op:
Communiceer sneller dan het licht. Zakelijk bellen & internet via glasvezel