4G bellen & Mobiel bellen via WiFi

KPN ÉÉN MKB klanten hebben een sms ontvangen dat 4G bellen is aangezet. Met 4G bellen bel je razendsnel en in superieure kwaliteit over het 4G netwerk. Het is “praten alsof je naast elkaar staat”. Met het aanzetten van 4G bellen krijgen klanten automatisch de mogelijkheid om gebruik te maken van Mobiel via WiFi.

Mobiel bellen via WiFi

Een slecht mobiel signaal; we hebben er allemaal wel eens last van. Ondanks een mobiele dekking van 99% bij KPN, zijn er altijd situaties te bedenken waar of waardoor uw mobiele telefoon geen netwerk kan ontvangen. Met 'Mobiel via WiFi' heeft u in dergelijke gevallen dan wél gewoon verbinding via een WiFi-netwerk.

Voice over WiFi (VoWiFi)

Bij mobiel bellen via WiFi, ook wel Voice over WiFi, afgekort VoWiFi genoemd, schakelt de smartphone over op een WiFi-netwerk om een gesprek af te handelen. Bij een te zwak mobiel signaal, schakelt het toestel automatisch over op WiFi, wanneer een WiFi-netwerk beschikbaar is. De beller merkt daar niets van, de verbinding blijft in stand.

Lees meer over Mobiel bellen via WiFi en de voorwaarden om hier gebruik van te kunnen maken

4G bellen

Met 4G bellen bel je razendsnel over het 4G netwerk. Het grote voordeel van 4G bellen is dat de gesprekskwaliteit superieur is aan 3G of 2G verbindingen, want er kunnen veel meer gegevens worden overgedragen via 4G.

Bellen via 4G kan oproepen tot tweemaal zo snel verbinden als de huidige methoden. Daarnaast kun je blijven internetten als je in gesprek bent.

Lees meer over 4G bellen van KPN en de voorwaarden om hier gebruik van te kunnen maken

 

Volgende

ICT security Joeri Schnetz
Gedrag essentieel onderdeel van ICT-security