De mogelijkheden voor uw telefooncentrale

Wilt u als bedrijf graag een eigen telefooncentrale waarop u zelf toestellen kunt aansluiten? VTM levert kant en klare oplossingen die eenvoudig in beheer zijn. In een aantal gevallen is vervanging van een centrale of nieuwe bedrijfscentrale nodig vanwege de beschikbare bandbreedte of het netwerk. Daarom werken we nauw samen met een partner die ruime ervaring heeft in het installeren en configureren van bedrijfscentrales van 1 tot 200 werkplekken en groter.

Conventionele en IP-telefonie in één

Met de OfficeServ serie van Samsung kunt u conventionele en IP-telefonie in één communicatieoplossing combineren. U kunt dan gebruikmaken van analoge, digitale, GSM- en IP-toestellen.

Nevenvestigingen en/of thuiswerklocaties zijn probleemloos te koppelen. Zo kunnen uw medewerkers kosteloos met elkaar communiceren. Bovendien beschikken de toestellen op de andere locaties (wereldwijd) over dezelfde toestelfuncties als de toestellen op de hoofdvestiging.

Softphone

Met de OfficeServ serie kunt u ook kiezen voor een softphone. Hiermee verandert de laptop en/ of PC in een (mobiele) werkplek waarmee u altijd verbonden bent met kantoor, wereldwijd! Ook krijgt u een overzichtelijke indicatie van de bezetting op kantoor (BLF). De OfficeServ serie is er in vier varianten, om elke organisatie – van klein tot groot - te voorzien van een professionele communicatie-oplossing: OfficeServ 7030, OfficeServ 7100, OfficeServ 7200 en OfficeServ 7400.


Geïnteresseerd in wat meer informatie betreffende uw centrale? 

Onze specialisten nemen vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg