VTM helpt u vooruit

VTM helpt organisaties vooruit. Met onze complete ICT-oplossingen op het gebied van databeheer, werkplek, Cloud en security helpen wij uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter in te richten. Flexibel, veilig en betrouwbaar, wat u in staat stelt direct in te spelen op veranderingen in de markt of binnen uw bedrijf.

Digitale transformatie en uw ICT-omgeving

Organisaties worden continu uitgedaagd in te spelen op ontwikkelingen in de markt. Het nieuwe werken, altijd en overal online zijn en werken in de Cloud zijn slechts enkele voorbeelden van toenemende digitalisering. Deze digitale transformatie biedt nieuwe kansen, maar heeft tegelijk een grote impact op de ICT-omgeving van uw organisatie.

Of u nu 10 of 300 werkplekken heeft, 1 of 5 locaties, VTM helpt en adviseert u met het inrichten en beheren van uw complete ICT-omgeving op een manier die past bij deze verdere digitalisering van de samenleving én bij uw bedrijf.

Netwerken

Ontwerp en implementatie van uw ICT-netwerk, plus 24/7 full service beheer en monitoring.

Verbindingen

Eerste klas internetverbindingen voor de zakelijke markt. Mét premium service en ondersteuning.

Cloud

Moderne Cloudoplossingen voor ICT en telefonie. Betrouwbaar, veilig en goedkoper dan bestaande oplossingen.

ICT-security

Een veilige ICT-omgeving is van groot belang. Maak ICT-security een belangrijk speerpunt binnen uw organisatie.

Waarom kiezen voor VTM?

  • Met 10 datacenters en meer dan 200.000 zakelijke werkplekken uit de cloud is uw ICT in handen van een ervaren en gerenommeerde marktpartij;
  • Uw ICT uitbesteden zorgt voor focus op uw core business. Onze oplossingen ontzorgen, waardoor uw organisatie strategische stappen kan maken;
  • U kunt vertrouwen op een oplossing welke het beste past bij de wensen en behoeften van uw organisatie;
  • Onze oplossingen zijn flexibel, betrouwbaar en schaalbaar en u maakt altijd gebruik van de laatste updates.

Hart van de organisatie

ICT vormt binnen veel bedrijven steeds vaker het hart van de organisatie. Het heeft raakvlakken met al uw bedrijfsprocessen. Ook wordt in het MKB flink geïnvesteerd in Cloud-oplossingen, online werkplekken, VoIP-technologie en zijn er steeds meer devices met toegang tot bedrijfssystemen en -data.

Dit resulteert in complexere omgevingen met hogere beschikbaarheid- en compliancy eisen. Een goede, betrouwbare ICT-omgeving is van groot belang om goed te kunnen werken. Wij snappen dat! VTM helpt u graag vooruit.

 

VTM; uw leverancier van Telecom en ICT-oplossingen!


 

Benieuwd naar de expertise van VTM?

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden