VTM is uw partner in ICT en Telecom

Wij helpen u graag

VTM helpt met implementeren, beheren én advies. VTM biedt de kennis en expertise om vandaag, morgen en overmorgen het verschil te maken, door de juiste inzet van moderne technologieën. Onze professionals zijn beschikbaar om u te helpen bij al uw telecom, ICT, communicatie en security vraagstukken.

VTM Telecom ICT M2M IoT netwerkinrichting

ICT

ICT oplossingen vormen de basis voor uw bedrijfsvoering. Betrouwbaarheid mag daarbij niet ter discussie staan.

Meer informatie

Cyber Security

Cybersecurity

Uw bedrijfsinformatie optimaal beveiligd middels onze Cybersecurity diensten, vormgegeven in ons VTM Security Framework.

Meer informatie

VTM kennisdossier

Bedrijfscontinuïteit

ICT vormt het hart van uw organisatie. Een stabiele, veilige ICT-omgeving is van groot belang voor uw bedrijfscontinuïteit.

Meer informatie

GDPR AVG privacy

Gegevensbescherming

Privacy wetgeving dwingt organisaties tot het nemen van organisatorische en technische maatregelen.

Meer informatie

Specifieke vraagstukken

Naast het accountteam zijn er binnen de VTM organisatie diverse consultants beschikbaar om u te ondersteunen bij specifieke uiteenlopende vraagstukken. Denk aan ICT oplossingen, bedrijfsnetwerken, Machine2Machine, Device Management, Expense Management en Security.

ICT oplossingen

ICT oplossingen zijn vaak de basis voor uw bedrijfsvoering. Het optimaal inrichten van uw ICT omgeving heeft direct effect op de productiviteit en effectiviteit van uw organisatie. Een belangrijke schakel in het geheel waar de visie van een professional thuis hoort.


Bedrijfsnetwerken

Met een bedrijfsnetwerk kunt u verschillende vestigingen met elkaar verbinden, zodat onderling spraak- en datacommunicatie mogelijk is. U bent er zeker van dat uw medewerkers, partners en klanten op een veilige en efficiënte manier wereldwijd met elkaar communiceren.

 

Team in overleg links

Machine2Machine

M2M (Machine-to-Machine) is een communicatie oplossing, waarmee u draadloos informatie van en naar machines, apparaten, voertuigen en systemen ontvangt en verstuurt. Het ontwerpen en implementeren van M2M oplossingen is een kunst die wij verstaan.


Device Management

Met de inzet van smartphones en tablets in een organisatie investeert u in productiviteit, samenwerking en bereikbaarheid. Maar mobiel werken met deze mobile smart devices geeft u ook de nodige uitdagingen zoals (kosten)controle, toestelbeheer en beveiliging. Mobile Device Management (MDM) maakt het mogelijk om vanuit een centrale digitale interface meerdere devices integraal te beheren.

IP VPN

Expense Management & Billing

Voor veel organisaties zijn de facturen van providers onduidelijk en ondoorzichtig. Het bestuderen van deze facturen kost veel tijd en resulteert vaak in meer vragen dan antwoorden. Wij bieden u graag ondersteuning bij het analyseren en controleren van uw facturen. Hier kunnen grote besparingen mee worden gerealiseerd.


ICT-security

ICT vormt het hart van uw organisatie. Van online werkplekken, steeds meer devices met toegang tot bedrijfssystemen en -data, telefonie in de Cloud tot online back-ups, uw netwerken en systemen. Een veilige, betrouwbare ICT-omgeving is dan ook van groot belang voor uw bedrijfscontinuïteit.

 

Zakelijk Internet

Benieuwd naar de expertise van VTM?

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden